Üdvözlöm, Dr. Pénzes Andrea vagyok!

Üdvözlöm, Dr. Pénzes Andrea vagyok!

1999-ben végeztem Pécsett, így már egyáltalán nem érintenek a pályakezdőket sújtó, a tapasztalatot firtató kérdések, ami bizonyítja, hogy az évek múlásának is megvannak a maga előnyei.

Pályámat vidéken kezdtem: számos évet dolgoztam az állami ellátórendszerben, a kaposvári szájsebészettől kezdve a vidéki vegyes körzetig, de még a Magyar Honvédségnél is megfordultam.

Nem csak látom, de meg is értem, miért választja egyre több páciens a magánfogászatokat, és 2012 óta én is már csak ebben a szférában dolgozom.

Még a legtapasztaltabb szakember sem 100%-ig profi mindenben ezen a területen, ezért is gondolom, hogy a legjobb eredményhez nem elég egyetlen ember: egy csapatra van szükség, amelyben a kollégák megfelelő kapcsolatára épül minden.

Egy kollégám fogalmazta meg szerintem a legjobban, mi is az én célom: egy „korrekt fogászat” működtetése, ahol az adott értékek arányban vannak az árakkal, és a páciensek úgy távoznak, hogy ide érdemes jönni, sőt, akár még örömmel is teszik ezt – láttam már erre példát.

Fontosnak tartom, hogy a fogászat riasztó környezete a lehetőségekhez mérten családias, barátságos légkört sugározzon magából, hogy az esetleges kellemetlenségek is könnyebben viselhetők legyenek.

Tudásomat igyekszem naprakészen tartani, az utóbbi években egyre inkább a fogágy betegségek irányába fordultam.

Igyekszem hangsúlyt fektetni a meglévő fogak megtartására, illetve, a már elveszett fogak pótlásának modern módszereire (új anyagok használata, implantáció).

A cél, hogy a pácienseim (velem együtt) elégedettek legyenek a végeredménnyel.

A magyar mellett angolul és olaszul is tudok társalogni pácienseimmel.

Egyeztessen időpontot nálunk, és forduljon hozzám bizalommal!

Vagy hívjon minket most: +36-70-609-5976

Egyeztessen időpontot itt!